Vitamin.2.B.jpg
Vitamin.2.B.jpg
Vitamin.1.B.jpg
NCS-label.png
peta-logo-web.png

Vitamin

Botanical

Bio-Corrective

Multi-Vitamin

Serum

3.0
150 beoordelingen

Remt de productie van melanine, wat pigmentvlekken voorkomt en stimuleert collageenproductie, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Ondersteunt de vernieuwing en versterking van de natuurlijke huidbarriere en helpt de huidtoon te egaliseren

Astaxanthine is de meest krachtige antioxidant die in de natuur voorkomt; het is 6000 keer krachtiger dan vitamine C

MSM, of het "beautymineraal", is geroemd om zijn vermogen om de collageenproductie te ondersteunen, de bloedsomloop te bevorderen en ontstekingen te verminderen.

Met toevoeging van een geconcentreerd en intensief complex van vitamine C, B3, B5, A, E en F

€49,95

50ml

Voor 17:00 besteld,

morgen in huis

Gratis

retour

Gratis verzending boven €50

Diep voedend

     allround serum

De biologische en natuurlijke ingrediënten worden verrijkt met een combinatie van krachtige vitaminen zoals Ascorbinezuur (vitamine C), Niacinamide (vitamine B3), Panthenol (vitamine B5), Retinyl Palminaat (vitamine A), Tocoferol (vitamine E) en Linoleenzuur en linolzuur (vitamine F).

Daarbij hebben we Astaxanthine toegevoegd, de meest krachtige antioxidant die in de natuur voorkomt en MSM, de zuiverste vorm van zwavel met sterke collageen- en elastinestimulerende eigenschappen.

 

Dit maakt deze formule bijzonder krachtig, waardoor het diep in de epidermis door kan dringen, waar het helpt de matrix van de huid te herstellen en de celstofstofwisseling te versnellen. Dit resulteert in een verjongde, strakke en prachtig stralende huid.

Ons bio-liftend en revtaliserend  serum helpt de natuurlijke structuur van de huid te versterken en vermindert alle tekenen van veroudering.

1/2
 

Pure CO2 extracten

In tegenstelling tot conventionele extractiemethoden zoals alcohol of PEG gebruiken wij CO2 extracten. De zuiverheid en werkzaamheid van deze extracten is ongeëvenaard.

Koudgeperste oliën

De oliën die we gebruiken zijn koudgeperst. De voedingsstoffen en antioxidanten blijven hierdoor maximaal behouden

Wildgeplukt & biologisch

De botanische ingrediënten zijn zo veel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd. 

Lage mengsnelheid

De moleculaire structuur blijft intact en de werkzame stoffen in de ingrediënten worden niet aangetast.

Lage mengtemperatuur Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingrediënten intact.

Ingre

diën

ten

Wij werken alleen met de meest pure Co2 extracten & koudgeperste oliën van zo veel mogelijk in het wild geplukte en biologische ingrediënten.

Daar voegen we natuurlijke toevoegingen bij zoals vitaminen, mineralen, peptides, ceramides en hyaluronzuur, voor de beste combinatie die de natuur en wetenschap te bieden heeft.

Water, Vitamine C (Sodium Ascorbyl Phosphate), Vitamine B5 (Panthenol), Vitamine B3 (Niacinamide), Kokosolie (Cocos Nucifera Oil*), Zwarte komijnzaadolie, Vitamine A (Retinyl Palmitate), MSM, Gluconolactone, Linolzuur, Arrowroot extract, Agar extract, Vitamine E (Tocopherol), Sodium Benzoate, Granaatappelsterolen, Linoleenzuur, Xanthan Gom, May chang olie, Kokosextract, Astaxanthine, Citroenzuur, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol

 
astaxanthine2.jpg

Astaxanthine

Enorm krachtige antioxidant; 6000 keer effectiever in het opruimen van vrije radicalen dan vitamine C en 550 keer effectiever dan vitamine E.

Het verbetert de elasticiteit van de huid door de gezonde werking van de huidcellen te ondersteunen.

zwavel.jpg

MSM is een natuurlijke vorm van zwavel die in alle levende organismen voorkomt. Het is de zuiverste en meest bio-beschikbare vorm van zwavel, een van de essentiële mineralen die cruciaal zijn voor het leven en de regeneratie van cellen.

 

Zwavel is belangrijk voor 150 verbindingen in het lichaam en vervult vele belangrijke functies. Het is een cruciaal onderdeel voor de productie van collageen en elastine, wat fijne lijntjes en rimpels vermindert

MSM

Zwavel is het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam en staat bekend als het "beautymineraal" vanwege zijn vermogen om de collageenproductie te ondersteunen, de bloedsomloop te bevorderen en ontstekingen te verminderen.

L-vitc2.jpg

Vitamine C
Sodium Ascorbyl Phosphate

Als krachtige antioxidant neutraliseert vitamine C vrije radicalen in de huid. Vrije radicalen beschadigen het DNA van de cel, wat leidt tot vroegtijdige veroudering.

Daarbij stimuleert Vitamine C ook de collageenproductie en gaat het celbeschadiging tegen, wat helpt om de huid steviger en jonger te houden, en zelfs helpt om bruine vlekken en pigmentvlekken te vervagen en te voorkomen.

Vitamine B3

Niacinamide

Niacinamide helpt bij de opbouw van keratine, een eiwit dat de huid stevig en gezond houdt.

Bovendien draagt het bij aan een gezonde ceramidebarrière, die helpt om vocht vast te houden.

Daarnaast helpt bij de opbouw van cellen in de huid en beschermt deze tegelijkertijd tegen omgevingsstress en reguleert het de hoeveelheid olie die de talgklieren produceren en voorkomt dat ze te veel olie produceren.

L-niacinamide.jpg
L-panthenol.jpg

Vitamine B5

Panthenol

Vitamine B5 helpt bij de productie van fibroblasten in de middelste laag van de huid (de laag waar rimpels ontstaan) en stimuleert de productie van collageen, glycaan en elastine, waardoor de huid er jonger uitziet.

Het gebruik van vitamine B5 voorkomt vochtverlies en helpt bij het aantrekken van vocht. Dit voorkomt een droge huid, schilfering en jeuk en houdt de huid zacht en elastisch. Het helpt ook om de barrièrefunctie van de huid te behouden. 

Vitamine A

Retinyl Palminaat

Vitamine A zorgt ervoor dat de cellen op de opperhuid sneller vernieuwen.  Het stimuleert celgroei en zorgt voor een gladdere, gelijkmatigere huid.

 

Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Zodra retinyl palmitaat wordt omgezet in retinoïnezuur in de huid, bindt het zich aan specifieke receptoren in de cellen die leiden tot een verhoogde collageenproductie.

 

Daarbij houdt het de afbraak van collageen tegen en verdikt het de diepere huidlaag (de dermis).

L-vita.jpg
vitamine-F.jpg

Vitamine F

Vitamine F is de term die gebruikt voor linolzuur (omega 6) en linoleenzuur (omega 3). Het zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat ons lichaam zelf niet kan produceren. Ze zijn echter wel noodzakelijk voor het behoud van functies in ons lichaam, waaronder de gezondheid van de huid.

Vitamine F is belangrijk in het in stand houden van de barrièrefunctie door het vasthouden van water, het binnenhouden van essentiële voedingsstoffen en het buiten houden van gifstoffen. 

Reviews

tegen droge huid

P. Wieringer

25 mei 2021

Fantastisch voor mijn droge huid. Ik gebruik het in de avond voor de nachtcreme en ik merk het verschil enorm in de ochtend!

Top

Nela

24 mei 2021

Ik gebruik het nu al een aantal weken elke ochtend en mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld.

Wat een verschil!

Becka

24 mei 2021

Binnen een week was mijn droge huid getransformeerd. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en mijn huid is zachter en gladder. Echt een aanrader!

FAQ

vraag 1

antwoord1

 
 
3.0
150 beoordelingen