peptides.2.B.jpg
peptides.2.B.jpg
peptides.1.B.jpg
peptides.3.B.jpg
NCS-label.png
peta-logo-web.png

Peptides

Multi-Peptide

& Protein

Reconstructive

Serum

3.0
150 beoordelingen

Peptiden en proteïnen zijn de bouwstenen voor de huid

Het toevoegen van peptiden je huid stimuleert de aanmaak van collageen. Meer collageen betekent een stevigere, jonger uitziende huid.

Naast collageen vormen peptiden ook elastinevezels,  Deze vezels maken de huid steviger en strakker.

Peptiden in serums zijn bijna altijd chemisch gecreëerd. Die van ons zijn echter op natuurlijke wijze verkregen. 

Hyaluronzuur van drie moleculaire gewichten helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

€39,95

30ml

Voor 17:00 besteld,

morgen in huis

Gratis

retour

Gratis verzending boven €50

Collageenstimulerend

 op cellulair niveau

Het Multi Peptide & Protein Reconstructive Serum bevat een hoog gehalte aan natuurlijke aminozuren wat zorgt voor een betere proteïnestructuur van ons weefsel, waardoor het de jeugdige glans en zachtheid van de huid herstelt. 

 

De natuurlijk verkregen peptiden en proteinen die we gebruiken zijn rijk aan lysine, herstellen de structuur van de huid en geven haar meer volume, zodat fijne lijntjes geminimaliseerd worden en de huid gehydrateerd en gekalmeerd wordt.

De meeste peptides in huidverzorging zijn chemisch. De peptides en proteïnen die wij gebruiken zijn echter allen natuurlijk.

Proteinen en de daarbij horende peptides zijn de bouwstenen van onze huidcellen en essentieel voor een strakke, gezonde en stevige huid.

Ondersteund door een krachtige mix van drievoudig hyaluronzuur helpen deze plantaardige peptiden en proteïnen het effect van natuurlijk collageen en elastine na te bootsen.

1/2
 

Pure CO2 extracten

In tegenstelling tot conventionele extractiemethoden zoals alcohol of PEG gebruiken wij CO2 extracten. De zuiverheid en werkzaamheid van deze extracten is ongeëvenaard.

Koudgeperste oliën

De oliën die we gebruiken zijn koudgeperst. De voedingsstoffen en antioxidanten blijven hierdoor maximaal behouden

Wildgeplukt & biologisch

De botanische ingrediënten zijn zo veel mogelijk in het wild geplukt of biologisch gecertificeerd. 

Lage mengsnelheid

De moleculaire structuur blijft intact en de werkzame stoffen in de ingrediënten worden niet aangetast.

Lage mengtemperatuur Hierdoor blijft de moleculaire structuur van de natuurlijke ingrediënten intact.

Ingre

diën

ten

Wij werken alleen met de meest pure Co2 extracten & koudgeperste oliën van zo veel mogelijk in het wild geplukte en biologische ingrediënten.

Daar voegen we natuurlijke toevoegingen bij zoals vitaminen, mineralen, peptides, ceramides en hyaluronzuur, voor de beste combinatie die de natuur en wetenschap te bieden heeft.

Water, Rozenwater, Erwtenpeptide, Squalaan, Gehydrolyseerd Tarweproteine, Colloidaal Haver, Olijfolie, Linolzuur, Radijswortelferment, Gluconolactone, Vitamine E (Tocopherol), Sinaasappelschil olie, Arrowroot extract, Hyaluronzuur van 3 moleculaire gewichten, Linolzuur, May Chang olie, Bergamot olie, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citroenzuur, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Farnesol**

 
erwten.jpg

Erwtenpeptide

Erwtenpeptide heeft het meest uitgebalanceerde aminozuurprofiel van alle plantaardige eiwitten, bestaande uit 22 aminozuren.

Rijk aan lysine, wat een belangrijke rol speelt bij de productie van collageen. Daarbij heeft de huid de eiwitten uit lysine nodig om de elasticiteit te behouden.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en wordt algemeen gezien als een essentieel onderdeel voor de hydratatie van de huid.

Kan 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden en werkt daardoor enorm hydraterend.

Drie moleculaire gewichten, waardoor het elke huidlaag kan bereiken en vele malen effectiever werkt.

hyaluron.jpg
olijven.jpg

Squalaan

Het lichaam maakt squalaan van nature aan, waardoor het gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Omdat de moleculaire structuur zo dicht bij die van de huid ligt, dringt het diep door in de poriën waar het de huidproblemen op cellulair niveau aanpakt.

Squalaan olie bestrijdt vrije radicalen die bijdragen aan de tekenen van veroudering en het brengt de talgproductie in balans.

Tenslotte stimuleert squalaan de bloedcirculatie, wat de vorming van collageen bevordert voor een stevigere, vollere huid en een onmiddellijke gloed.

tarwe2.jpg

Gehydroliseerd

Tarweproteïne

Bestaat voornamelijk uit aminozuren (de bouwstenen), peptiden (een paar aminozuren bij elkaar), en proteïnen (veel aminozuren bij elkaar).

 

Het heeft hydraterende en filmvormende eigenschappen, kalmeert, helpt de opperhuid gehydrateerd te houden en het maakt de huid steviger.

vitamine-F.jpg

Vitamine F

Vitamine F is de term die gebruikt voor linolzuur (omega 6) en linoleenzuur (omega 3). Het zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat ons lichaam zelf niet kan produceren. Ze zijn echter wel noodzakelijk voor het behoud van functies in ons lichaam, waaronder de gezondheid van de huid.

Vitamine F is belangrijk in het in stand houden van de barrièrefunctie door het vasthouden van water, het binnenhouden van essentiële voedingsstoffen en het buiten houden van gifstoffen. 

haver.jpg

Colloidaal haver

Dankzij zijn natuurlijke samenstelling en chemische eigenschappen heeft haver unieke eigenschappen; het zit vol met Polysacchariden, Eiwitten, Lipiden, Saponinen, Vitaminen, Mineralen, Antioxidanten en andere beschermende bestanddelen.

Het versterkt de huidbarrièrefunctie door het creëen van een laagje die de huid versterkt en vocht vasthoudt. Daarbij draagt de hoge concentratie zetmeel bij aan de waterbindende eigenschappen.

Reviews

tegen droge huid

P. Wieringer

25 mei 2021

Fantastisch voor mijn droge huid. Ik gebruik het in de avond voor de nachtcreme en ik merk het verschil enorm in de ochtend!

Top

Nela

24 mei 2021

Ik gebruik het nu al een aantal weken elke ochtend en mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld.

Wat een verschil!

Becka

24 mei 2021

Binnen een week was mijn droge huid getransformeerd. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en mijn huid is zachter en gladder. Echt een aanrader!

FAQ

Hoeveel moet ik gebruiken?

Het hangt een beetje af van de vettigheid van de huid, maar meestal volstaan 2 pompjes. Smeer het goed uit over het hele gezicht tot alles bedekt is.

Hoe kan ik de verpakking recyclen?

Als de creme op is kun je eenvoudig de bovenkant van de glazen fles afschroeven. Het glazen deel kan bij het glas, het pompje bij het plastic!

Mijn huid wordt warm na het aanbrengen. Wat nu?

Door het hoge gehalte aan actieve ingrediënten kan het voorkomen dat de huid enige minuten warmer aanvoelt. Dit is echter volkomen normaal en trekt snel weg!

 
 
3.0
150 beoordelingen