support online: 053 475 02 30

Back To Top

zeoliet 

Zeoliet is een mineraal dat miljoenen jaren geleden is ontstaan toen vulkaanuitbarstingen hun lava in de oceanen spuwden waar het stolde. Het gevolg was dat er een soort gestolde steen is ontstaan die als een spons vele gangen, spleten en holtes heeft. In deze holtes bevinden zich mineralen, sporenelementen en water.


zeoliet

zeoliet is ontstaan door vulkaanuitbarstingen aan de oceaan en ondersteunt natuurlijke huidverzorging.

Het is een silicaatkristal en bevat onder meer silicium, calcium en magnesium die het kan inwisselen voor zware metalen en toxines zoals ammoniak, dat vrijkomt bij het ontbindingsproces van huidcellen. Het zorgt voor een vermindering van schadelijke stoffen en een ondersteuning door onder meer silicium. Om die werking in de huid goed te kunnen ontplooien is het nodig om door te dringen tot in de kleinste kiertjes van de intacte huid en de meeste zeolietdeeltjes zijn daarvoor te groot. 


TMAZ, de 'verfijnde'vorm van zeoliet.

Dankzij een verfijnd microniseringsproces, ook wel Tribomechanische Activering genoemd, ontstaat TMAZ (Tribo Mechanisch Actief Zeoliet) dat wel kan doordringen tot in die kleinste spleten. De werking van dit TMAZ is sterker en anders dan het niet verkleinde materiaal. TMAZ kan beter zware metalen en toxines binden en heeft bovendien een positieve invloed op de huid.

 

Door het verkleiningsproces ontstaat een sterkere aantrekkingskracht voor de werkende substanties van de crème die als het ware worden vastgekleefd, eenmaal tussen de huidcellen laten ze weer los en kunnen hun werk doen diep in de huid. Vooral bij dag- en nachtcrèmes is deze versterkende werking voortreffelijk. Het vochtgehalte van de huid wordt beter en rimpels verminderen, bovendien wordt door het neutraliseren van irriterende afvalstoffen de huid rustiger en verminderen storende rode plekken.

De volgende Skalaris natuurlijke huidverzorging producten bevatten zeoliet:

 

 

 


sample-banner sample-banner RETOURNEREN & RUILEN

Alle producten kunnen geruild of geretourneerd worden, bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Voor al uw vragen over de producten, de ingredienten, of verzenden en retourneren, kunt u contact met ons opnemen.

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Op al uw aankopen vanaf 75€.

+ open/close