support online: 053 475 02 30

Back To Top

Gezichtscreme voor vitalisering van de huid.


De receptuur van de revitaliserende gezichtscrème is ontwikkeld voor de onzuivere, problematische huid. Het bevat een unieke combinatie van krachtige plantenextracten.

Zo bevat het berberis  met het natuurlijke  berberine met anti oxidatieve eigenschappen waardoor het tegen vrije radicalen kan beschermen.

Angelica extract heeft sterke eigenschappen die helpen de huid te verzorgen, het bevat het bekende 

psoraleen. Het vertraagt het  verouderingsproces van de huid.

De werking van Echinacea extract is bekend.De door ons geselecteerde olijfolie is onbewerkt, koudgeperst en biologisch gecertificeerd. Het heeft het grootste aandeel onverzadigde vetten en is rijk aan voedende vitamine A en E vitamines. De olie dringt diep door in de huid en heeft een beschermende werking tegen zonnestraling.

De huid reageert goed op olijfolie vanwege haar bijzondere eigenschappen. Het is een van de beste producten om de huid vochtig te krijgen en te houden,

het kan vocht uit de lucht binden waardoor de huid vochtig wordt.


Zwarte komijnzaadolie werd al in het oude Egypte geroemd om haar goede eigenschappen voor de huid

Zwarte komijnzaadolie is een heel bijzondere olie die al in het oude Egypte als waardevolle olie bekend stond. De olie heeft unieke voedende en beschermende  eigenschappen en er wordt zelfs van gezegd dat het celbeschermend werkt. De olie ondersteunt het immuunsysteem van de huid.

 

Gezichtscreme verrijkt met zeoliet

De revitaliserende gezichtscrème bevat een hoog percentage erg fijn verpulverd zeoliet(TriboMechanisch-geActiveerdZeoliet, TMAZ) dat dankzij de holte structuur een beschermende werking heeft tegen UV licht en straling. Vanwege deze eigenschap is zeoliet ingezet bij Fukushima en Tchernobyl. Het bevat sporenelementen en mineralen waaronder silicium dat een sterk ondersteunende werking heeft op het immuunsysteem en onder meer vrije radicalen kan neutraliseren.


De gezichtscrème heeft een unieke basis

De versterkende eigenschappen van Echinacea voor het immuunsysteem zijn alom bekend.

Onze revitaliserende crème heeft een unieke combinatie van bijzondere ingrediënten maar is ook uniek vanwege de speciaal voor deze crème ontwikkelde basis van onbewerkte natuurlijke plantaardige ingrediënten met een natuurlijke conservering, sterke anti-oxidatieve werking en reactieve eigenschappen die het immuunsysteem van de huid stimuleren.


Gebruik de gezichtscreme zo vaak als nodig voor het beste resultaat

Het beste resultaat behaalt u wanneer u de crème zo vaak gebruikt als uw huid nodig heeft, deze kan meerdere malen per dag worden gebruikt op uw gezicht, oogleden en hals, het is niet erg wanneer de crème in uw ogen terechtkomt.

De volgende Skalaris natuurlijke huidverzorging producten zijn verkrijgbaar:

 

.

sample-banner sample-banner RETOURNEREN & RUILEN

Alle producten kunnen geruild of geretourneerd worden, bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

sample-banner sample-banner KLANTENSERVICE

Voor al uw vragen over de producten, de ingredienten, of verzenden en retourneren, kunt u contact met ons opnemen.

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Op al uw aankopen vanaf 75€.

+ open/close